Naar Sail Amsterdam 2010

Op 19 augustus met Wouter naar de intocht van de bootjes (de mensen die nu niet beledigd zijn lezen verder, kom op, het is maar een woord!) voor Sail Amsterdam 2010. Voor het fantastische uitzicht zijn we ergens op de bovenste verdieping van een flat terechtgekomen.

This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player (sorry for that).

You can download the Flash Player from Adobe. Click here to go there.

Naar eetcafé ‘Skek

Na een dag hard werken aan het IJ, lopend over de glibberige stoep, door de barre kou naar ‘Skek aan het begin van de Zeedijk in Amsterdam. Aldaar hebben we na lang wachten als vooraf een creatief gevulde zalmrol gedeeld. Na nog veel langer kwamen eindelijk de hoofdgerechten: een hambuger en een stoofschotel met Belgisch bier en ‘niet standaard’ stamppot (ik ben vergeten welke groente, maar het was in ieder geval niet standaard). De stoofschotel was erg lekker en de hamburger ook niet slecht, maar met e13,50 aan de dure kant bevonden (zeker vergeleken met wat je in de Verlenging in Eindhoven krijgt voor minder en met de stoofschotel die even duur was). Uiteindelijk was het het wachten waard, en ook wel een plek om te onthouden voor een volgende keer. Laten we maar aannemen dat het lange wachten een incident was, en, zoals de bediende zei, te maken had met de ‘nieuwe kaart’.